کمیته فنی کیوی بامحوریت گسترش صادرات و افزایش تولید در دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در جلسه کمیته فنی کیوی با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۱۸۰ هزار تن محصول کیوی از شش هزار و هفت هکتار از باغات کیوی برداشت میشود افزود: بیش از ۵۰ درصد کیوی تولید شده به کشورهای آذربایجان، روسیه، گرجستان ، هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.
وی با بیان اینکه محصول کیوی در بازارهای داخلی و صادراتی در ارزآوری و ایجاد اشتغال اهمیت زیادی دارد ادامه داد: چالش های مراحل داشت و برداشت و انبارداری با استفاده از مراکز پژوهشی و تحقیقاتی باید حل و برداشته شود.
مهندس الماسی خاطر نشان کرد: ارزیابی در دنیا دیگر فقط هنگام تحویل نیست، بلکه تمام پروسه کاشت، داشت و برداشت مورد توجه قرار می گیرد و رعایت نکات علمی بازار پسندی را افزایش می دهد.
وی به نقش پژوهشکده ها و مراکز علمی تاکید کرد و اظهار داشت: راه اندازی ایستگاه عباس آباد آستارا با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری کشور و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان میتوانیم کیفیت و کمیت را افزایش داده و در اقتصاد بهره برداران تحول ایجاد کنیم.