اقتصادخزر-در ابتدای این نشست کفیلی رئیس کمیته عالی مدیریت دارایی های فیزیکی مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر خاطرنشان ساخت: مبحث مهم و حیاتی مدیریت دارایی فیزیکی (مداف) در صنعت برق از تحقق ارزش همزمان با متعادل کردن هزینههای مالی، زیستمحیطی و اجتماعی، ریسک، سطح و کیفیت خدمات و عملکرد دارایی پشتیبانی میکند.
کفیلی گفت: فعالیتهای حوزه مدیریت دارایی های فیزیکی میتوانند رشد و تعالی و سرعت بخشی به روند دستیابی به اهداف را در شرکتهای توزیع نیروی برق رقم بزنند.
وی اضافه کرد: باید در زمینه مدیریت دارایی فیزیکی تحلیل ریشه ای (RCA) را در سطح کشور ساری و جاری کنیم که این به معنی شناسایی منبع اصلی مشکل به جای رفع کردن علائم و پیامدهای مشکل است.
کفیلی به اقدامات جامع کمیته مدیریت دارایی فیزیکی شرکت توانیر اشاره کرد و تاکید کرد: خوشبختانه مداف طی سال های اخیر باتوجه به بسط این مبحث و اهمیت آن و با تشکیل کمیته عالی و زیرگروهای مختلف در سطح کشور توسعه و جایگاه خوبی پیدا کرده است و نتایج آن قابل مشاهده است.
وی گفت: شرکتها باید با استفاده از فناوری های نوین و سیستمهای مدیریت اطلاعات، فرآیندهای خود را بهینهسازی کنند و این امر نه تنها به کاهش هزینهها کمک میکند بلکه امکان پیشبینی و برنامهریزی بهتر را نیز فراهم میآورد.
همچنین در این نشست مسعود صادقی خمامی مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان اظهار داشت: در دنیای امروز، مدیریت دارایی های فیزیکی (مداف) به عنوان یکی از ارکان کلیدی موفقیت در شرکتها شناخته میشود و یک برنامه ریزی مناسب و استراتژیک در این زمینه میتواند ارزش افزوده بالایی را برای صنعت برق به ارمغان بیاورد.
مدیر عامل شرکت توزیع برق گیلان در ادامه افزود: در صنعت برق، مدیریت داراییهای فیزیکی به ویژه اهمیت بیشتری دارد زیرا هرگونه نقص یا خرابی در تجهیزات میتواند تأثیرات گستردهای بر روی خدماترسانی و رضایت مشتریان داشته باشد.
صادقی خاطرنشان کرد: مدیریت داراییهای فیزیکی نه تنها به افزایش کارایی و کاهش هزینهها منجر میشود، بلکه میتواند به ایجاد یک فرهنگ سازمانی قوی و پایدار نیز کمک کند.
وی تصریح کرد: با توجه به این نکات، به نظر می رسد که توجه به موضوع مهم مداف برای تمامی شرکتهای تابعه وزارت نیرو امری ضروری باشد تا بتوانند در بازار رقابتی امروز به موفقیت دست یابند و ازاین رو لازم است که شرکتها با رویکردی پیشگیرانه به این مسئله بپردازند.
گفتنی است در این جلسه تسهیلگران و مجریان مناطق مختلف کشور عملکرد و برنامه های خود را ارائه کرده و بحث و گفتگو در زمینه مدیریت دارایی فیزیکی پرداخته شد.