شما اینجا هستید

اخبار گیلان » تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی گیلان

مهندس علیرضا نجفی – مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با اشاره به دستورالعمل های اخیر سازمان غذا و دارو کشور، اظهار داشت ؛ انبارهای نگهداری ، توزیع و شرکت های پخش محصولات غذایی، بهداشتی مشمول اخذ مجوز بهداشتی لازم از سازمان غذا و دارو می باشند.
وی ادامه داد : در راستای اجرای بند”پ” ماده ۷ قانون احکام دایمی توسعه کشور و به منظور سامان دهی شبکه توزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی ،  بازدید و کنترل های لازم از سوی کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انبارها انجام می شود.
وی در پایان یادآور شد ؛  در این بازدید ها ضمن بررسی سوابق مرتبط با مستندسازی ها، چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه aduit ثبت می شود./ص

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

اقتصاد خزر | آخرین اخبار گیلان

فید مطالب
کانال آپارات
توییتر
یوتیوب
فیسبوک
گوگل پلاس
اشتراک گذاری در تلگرام
اشتراک گذاری در فیسبوک
اشتراک گذاری در تویتر
اشتراک گذاری در گوگل پلاس
اشتراک گذاری در لینکداین
فید مطالب
کانال آپارات
توییتر
یوتیوب
فیسبوک
گوگل پلاس