گروه : اخبار گیلان , اسلایدر
مهندس علیرضا نجفی – مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با اشاره به دستورالعمل های اخیر سازمان غذا و دارو کشور، اظهار داشت ؛ انبارهای نگهداری ، توزیع و شرکت های پخش محصولات غذایی، بهداشتی مشمول اخذ مجوز بهداشتی لازم از سازمان غذا و دارو می باشند.
وی ادامه داد : در راستای اجرای بند”پ” ماده ۷ قانون احکام دایمی توسعه کشور و به منظور سامان دهی شبکه توزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی ، بازدید و کنترل های لازم از سوی کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انبارها انجام می شود.
وی در پایان یادآور شد ؛ در این بازدید ها ضمن بررسی سوابق مرتبط با مستندسازی ها، چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه aduit ثبت می شود./ص