شما اینجا هستید

اخبار گیلان » تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی گیلان

مهندس علیرضا نجفی – مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با اشاره به دستورالعمل های اخیر سازمان غذا و دارو کشور، اظهار داشت ؛ انبارهای نگهداری ، توزیع و شرکت های پخش محصولات غذایی، بهداشتی مشمول اخذ مجوز بهداشتی لازم از سازمان غذا و دارو می باشند.
وی ادامه داد : در راستای اجرای بند”پ” ماده ۷ قانون احکام دایمی توسعه کشور و به منظور سامان دهی شبکه توزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی ،  بازدید و کنترل های لازم از سوی کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انبارها انجام می شود.
وی در پایان یادآور شد ؛  در این بازدید ها ضمن بررسی سوابق مرتبط با مستندسازی ها، چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه aduit ثبت می شود./ص

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

اقتصاد خزر | آخرین اخبار گیلان