مرد جوان به مرکز فرماندهی پلیس فتای شهرستان سبزوار مراجعه کرد و بعد از طرح شکایت خود به اتاق کارشناس فضای مجازی هدایت شد. مرد جوان که خود را معلم پایه نهم آموزش وپرورش معرفی کرد در اظهاراتش به افسر تحقیق پلیس فتا گفت: معلم ریاضی هستم.
یکی از دانش آموزانم که هویتش برایم ناآشناست از چندی پیش در جلسه آنلاین یکی از کلاس هایم حضور می یابد و در فرایند تدریس اخلال ایجاد می کند و ضمن هتاکی و فحاشی مطالب غیر اخلاقی را به من نسبت می دهد. چند مرتبه با او درگیری لفظی پیدا کرده ام اما او با فحاشی در مقابل دیگر دانش آموزان آبرویم را برده و بعد هم کلاس را ترک کرده است.
با طرح شکایت این مرد جوان تحقیقات پرونده برای روشن شدن زوایای پنهان این ماجرا در دستور کار اداره فضای مجازی فرماندهی پلیس فتای شهرستان سبزوار قرار گرفت.
تحقیقات این پرونده از سوی مأموران آغاز شده بود که کارشناسان پلیس سرانجام موفق به ردزنی شماره ای شدند که فرد هتاک با هویت یکی از دانش آموزان وارد کلاس شده و اقدام به عمل مجرمانه کرده بود.
شناسایی دانش آموز هتاک در تهران
نقطه ردگیری شده از این خط یکی از مناطق شهر تهران را نشان می داد که مالک سیم کارت نیز مردی میان سال بود. موضوع بلافاصله با دادسرا مطرح و با نیابت قضایی صادره مأموران رسیدگی کننده به این پرونده به تهران رفتند.
مالک سیم کارتی که با آن برای شاکی پرونده ایجاد مزاحمت شده بود به مرکز پلیس فتای تهران احضار شد. این فرد پس از اطلاع از شرح کامل پرونده درباره موضوع رخ داده اظهار بی اطلاعی کرد اما در ادامه تحقیقات و بررسی تلفن همراه این مرد مشخص شد فرزند نوجوان او دانش آموز پایه نهم است و به وسیله گوشی تلفن همراهش در کلاس های آنلاین شرکت می کند.
با به دست آمدن این سرنخ فرضیه نقش داشتن این پسر ۱۵ ساله مطرح و او به پلیس فتا احضار شد.
وارد کلاس آنلاین دوست مجازی ام شدم
پسر نوجوان ابتدا حقیقت ماجرا را انکار می کرد اما بعد از رویارویی با مستندات پرونده به ناچار لب به بیان حقیقت گشود و راز اقدام مجرمانه خود را برملا کرد. این نوجوان ۱۵ ساله ضمن ابراز پشیمانی از اقدام مجرمانه خود گفت: در بستر یکی از بازی های آنلاین با پسری هم سن وسال خودم که اهل و ساکن سبزوار است آشنا شدم. او مدام در مورد یکی از معلمانش صحبت می کرد و می گفت سخت گیر است و او و هم کلاسی هایش را اذیت می کند. او از من خواست تا به عنوان دانش آموز و با هویت جعلی وارد کلاسشان شوم و به معلمشان هتاکی و مطالب غیر اخلاقی را علیه او منتشر کنم.
با برملا شدن این ماجرا مأموران بلافاصله بعد از شناسایی دانش آموز پایه نهم سبزواری، او را به مرکز فرماندهی پلیس این شهرستان احضار کردند. این پسر نوجوان که دید حقیقت اقدام مجرمانه او و دوست مجازی اش برای قانون برملا شده است به ناچار لب به اعتراف گشود و ضمن اظهار پشیمانی از معلم ریاضی خود درخواست بخشش کرد.
همه اقدامات در فضای مجازی ثبت می شود
رئیس پلیس فتا درباره دیگر ابعاد این پرونده گفت: ۲ متهم شناسایی شده که از اقدام مجرمانه خود سخت پشیمان بودند و از شاکی طلب بخشش داشتند پس از تکمیل تحقیقات برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.
سرهنگ جوان جهانشیری افزود: بیشتر در این گونه پرونده ها افراد خاطی با این خیال که هویتشان در فضای مجازی مخفی می ماند و هیچ ردی از آن ها باقی نخواهد ماند مرتکب چنین رفتار مجرمانه ای می شوند. که البته تأکید می کنم در صورت احراز جرم و طرح شکایت افراد از متخلفان مجازی، نه تنها ردزنی متهمان برای قانون کار ساده ای است بلکه اگر افراد با هویت جعلی هم در فضای سایبری فعالیت داشته باشند هویت اصلی آن ها به راحتی شناسایی می شود.
این مقام ارشد پلیس فتای استان ادامه داد: از کاربران فضای مجازی درخواست می کنم از انتشار مطالب کذب و غیر واقعی درباره اشخاص حقیقی و حقوقی در بستر فضای مجازی خودداری کنند زیرا در صورت شکایت فرد، قانون بدون هیچ مماشاتی با آن ها برخورد قاطع خواهد کرد.
سرهنگ جهانشیری در پایان از والدین خواست با توجه به برگزاری کلاس های آموزشی به صورت برخط با نظارت صحیح بر اعمال فرزندان خود در فضای مجازی آداب حضور در کلاس های آنلاین را به آن ها بیاموزند تا کرامت معلم و جایگاه دانش آموزی حفظ شود.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.