مدیرعامل شرکت ملی پست گفت: ایران از یک میراث فرهنگی غنی برخوردار است که قدمت و تاریخ آن به دوران هخامنشیان بر میگردد، در حالیکه بخشی از هویت ما وابسته به این میراث فرهنگی است ولی متاسفانه در بیان این فرهنگ بهویژه در حوزه پست، غفلت شده است.
به گزارش اقتصاد خزر به نقل از روابط عمومی اداره کل پست استان گیلان ، رمضانعلی سبحانیفر در مراسم افتتاح نخستین «پست، موزه و مدرسه» جهان در رشت که صبح امروز با حضور سیدمحمد احمدی شهردار رشت، محمدرضا احمدی نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، مسعود حلاج پور مدیرکل میراث فرهنگی گیلان و کیمیا تنهایی معاون استاندار گیلان ، مهدی فخربین سبحانی مدیرکل پست استان و حسن عمیدی مدیرکل دفتر مدیرعامل،امور استانها و ارتباطات شرکت ملی پست برگزار شد، افزود: «شعار نه برف، نه باران، نه گرما و نه تاریکی شب نمیتواند پیکهای تندرو را از حرکت باز دارد» مربوط به دوران اولیه تاسیس پست در ایران است که بر پست نیویورک نقش بسته و نشانگر هویت و تاریخ پست است. ولی ما هنوز نتوانستیم بهصورت کامل از آن بهرهمند شویم.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه امروزه پست مهمترین نقش ارتباطی را در جامعه دارد و شرکت ملی پست تلاش کرده با راه اندازی نخستین پست، موزه و مدرسه و تجهیز این موزه با آثار و اشیای ارتباطی قدیمی احیا شود، اظهار داشت: فضای آموزشی اختصاص یافته در این مجموعه، میتواند در اختیار استارتاپها قرار گرفته و پست را به زیرساخت دیجیتال تبدیل کند.
محمدرضا احمدی نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: این موزه نمایانگر هویت گیلان است و بیتردید موجب جذب توریست و رونق گردشگری این شهر خواهد شد.
کیمیا تنهایی معاون استاندار گیلان نیز ضمن قدردانی از زحمات مدیران و مسئولان شرکت ملی پست در راه اندازی نخستین پست، موزه و مدرسه در رشت، طی سخنانی گفت: چند ماه پیش در دیدار با استاندار گیلان وعده احداث چنین پروژهای داده شد و امروز شاهد تحقق این وعده و ثبت یادگاری زیبا از شرکت ملی پست در پیاده راه فرهنگی رشت،هستیم.
حسن عمیدی مدیرکل دفتر مدیرعامل نیز در این مراسم اظهار داشت: بر اساس اعلام اتحادیه پستی جهانی، میتوان گفت برای نخستین بار در جهان است که فاز نخست پست، موزه و مدرسه در رشت افتتاح میشود و امیدواریم با همت و همیاری مردم این شهر، به زودی شاهد راهاندازی فاز دوم آن نیز باشیم.
در این موزه گزیده تمبرهای قبل و بعد از انقلاب، مجموعهای از پاکتهای تمبر و نامههای کمیاب خارجی و مجموعهای از اقلام قدیمی موزهای در حوزه ارتباطات به نمایش در آمده است.