به گزارش پایگاه خبری اقتصاد خزر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ طی نشست جمعی از نمایندگان شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با معاونین فرهنگی و دانشجویی و توسعه مدیریت ، منابع و برنامه ریزی دانشگاه ، مسایل و مشکلات پیش رو از جمله ؛ افزایش کیفیت و تنوع غذای دانشجویی ، توزیع به موقع غذا در سلف سرویس های دانشجویی و خوابگاه ها و همچنین برقراری سرویس ایاب و ذهاب و حقوق کارورزان واحد پردیس بین الملل دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر فردین مهرابیان- معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این نشست، اظهار داشت : با تغییر شیوه تهیه مواد اولیه ، نحوه طبخ و توزیع غذا و … از اول تیر ماه سال جاری تلاش ما بر این است تا کیفیت مواد اولیه خریداری شده افزایش یابد و در نهایت، غذای سالم با کیفیت بهتر در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
وی درادامه با تاکید براینکه تامین نیازها ، سلامت و آرامش دانشجویان رسالت اصلی ما است، تصریح کرد : تا کنون در راستای ساماندهی مسایل و مشکلات تغذیه ای جلسات اضطراری مکرری با حضور مدیران و روسای حوزه دانشجویی طی هفته اخیربرگزار شد و تلاش ما این است تا در روزهای پایانی ترم که فصل امتحانات دانشجویان است توجه ویژه ای به نیاز های تغذیه ای آنها داشته باشیم.
دکتر سید مهدی موسوی – سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه نیز در این نشست ضمن اعلام مساعدت درخصوص تامین اعتبار برای ارائه خدمات بهتر به دانشجویان، اظهار داشت : در طی روزهای آتی با تلاش و همدلی همه کارکنان در دانشگاه و با صبوری و همکاری دانشجویان بهبود کیفیت تغذیه (دانشجویان ) را شاهد خواهیم بود.
لازم به ذکر است : در نشست مذکور مدیر حراست دانشگاه ،مدیر دانشجویی ، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه ، ریاست اداره تغذیه و ریاست اداره خوابگاه دانشجویی و مسئول مالی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز حضور داشتند./ص