شما اینجا هستید

اخبار گیلان » فقط ۲۰ درصد واحدهای صنفی کشور تولیدی هستند

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد خزر به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت گیلان؛ سردار غلامرضا حسن پور در نشست پایش عملکرد واحدهای صنفی گیلان در رشت اظهار کرد: با توجه به اهمیت تولید در کشور باید شرایطی را مهیا کنیم که این واحدها مشکلی برای عرضه محصولات خود نداشته باشند.

وی افزود: از اینرو برای صدور تولیدات این واحدها، اتحادیه بین المللی تجار امین تاسیس شده که در گام نخست با ۱۰ کشور شامل؛ سه کشور آفریقایی و هفت کشور همسایه مناسبات تجاری خواهیم داشت که گیلان نیز با توجه به تولیدات شاخص کشاورزی و صنایع دستی می‌تواند ما در این بخش همراهی کند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این اتحادیه فرآیند صدور محصولات واحدهای تولیدی را تسهیل می کند، اتاق اصناف باید واحدهای تولیدی کوچک که محصولاتشان ظرفیت صادرات دارند را شناسایی و معرفی کرده تا از طریق این اتحادیه صادر شود.

رئیس بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور اضافه کرد: برای اینکه بازار پویاتری داشته باشیم، نیازمند عملکرد موثرتری در بخش صادرات هستیم و از سوی دیگر باید موانع موجود واحدهای تولیدی را برطرف سازیم.

سردار حسن پور با اشاره به نقش اصناف در جامعه بیان کرد: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون اصناف در همه مسایل کشور اعم از جنگ تحمیلی و سایر موضوعات وظیفه خود را به درستی انجام داده و پشتیبان انقلاب بودند.

وی خاطرنشان کرد: هم اینک نیز بازار ما نیاز به سردارهای اقتصادی دارد و باید به این موضوع و چگونگی تربیت افسران اقتصادی بپردازیم تا این افراد بتوانند مشکلات موجود در بازار و اصناف را برطرف کنند.

وی در ادامه گفت: یکی از راهکارهای کاهش مشکلات اصناف و بازاریان آن است که برای وضع قوانین برای بازار و اصناف، خود آنان و فعالان اقتصادی حضور داشته باشند زیرا آنها با همه مسائل اصناف و بازار آشنا هستند و می توانند در خصوص قوانین اظهارنظر کارشناسانه داشته باشند.

رئیس بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور افزود: یکی از نظرات و تاکیدات رئیس جمهور دولت چهاردهم، کارشناسی در همه امور است بویژه در تصمیم گیری ها و برنامه ها از نظر کارشناسی و تخصصی بهره ببریم.

وی همچنین به راهکارهای اساسی بسیج اصناف در این رابطه اشاره و اظهار کرد: سه راهکار مدنظر است که برای اجرای آن نیاز به همکاری اصناف می باشدیکی از آنان آموزشهای فقه و اخلاق در بازار است زیرا امروز بسیاری از جوانانی که در بازار فعالیت دارند برای کسب و کار منصفانه و صحیح نیازمند این آموزش ها هستند.

سردار حسن‌پور خاطرنشان کرد: گسترش گروه های جهادی فنی و تخصصی و نیز گروه های بازاریابی دیگر نیاز در این حوزه است ضمن آنکه صادرات از دیگر مقوله های مهم بسیج اصناف به عنوان راهکار پیگیری می شود و برای پیاده کردن این سیاستها به همکاری و تعامل همه اصناف و بازاریان نیاز داریم.

گفتنی است در نشست پایش عملکرد واحدهای صنفی استان گیلان، مدیرکل صمت، روسای ادارات صمت شهرستان ها و سایر مسئولان اداره کل صنعت، معدن و تجارت گیلان، اتاق اصناف مرکز و شهرستانهای استان نیز حضور داشتند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

اقتصاد خزر | آخرین اخبار گیلان