به گزارش پایگاه خبری اقتصاد خزر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، چهارمین نشست کمیته استانی صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج گیلان عصر روز شنبه ۶ اسفند ۱۴۰۱ با حضور دکتر محمدتقی آشوبی – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر محمود عاطف راد – مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان، تعدادی از معاونین دانشگاه علوم پزشکی گیلان و نمایندگان بانکهای عامل در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
دکتر محمدتقی آشوبی – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست ، راهاندازی صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج را یکی از شاهکارهای دولت سیزدهم دانست و اظهار کرد: این صندوق یکی از برجستهترین اقدامات دولت مردمی آیتالله رئیسی برای مردم مستضعف و کم برخوردار جامعه است.
وی با اشاره به برخی از مزیتهای صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج، افزود: بیماران صعبالعلاج و خاص با قرار گرفتن تحت پوشش این صندوق ، تقریباً رایگان درمان خواهند شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: هزینه درمان بیماران صعبالعلاج و خاص در بیمارستانهای دولتی کاملاً رایگان است و دولت مازاد هزینههای بیمهای را نیز تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان پرداخت میکند.
دکتر آشوبی یکی دیگر از اقدامات حمایتی دولت در حوزه سلامت را طرح دارو یار برشمرد و گفت: در این طرح دولت مستقیماً مابهالتفاوت قیمت دارویی را به بیمار و مصرفکننده پرداخت میکند و میتوان گفت هیچگاه تا این اندازه توزیع یارانه دارو عادلانه نبوده است.
وی بر ضرورت گسترش تبلیغات و پرداخت رسانهای جهت معرفی صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج تأکید کرد و گفت: بسیاری از بیماران و مردم از مزیتهای صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعبالعلاج بیخبرند. ازاینرو لازم است برای تبلیغات گسترده ، همه ظرفیتها پایکار باشند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت همکاری و هماهنگی همهجانبه در ارائه خدمت صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج تأکید کرد و گفت: خدمات این صندوق ، کمکهای شایانی به ذینفعان آن میکند و باید علاوه بر همگرایی و همدلی، زمینه را برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان نیز فراهم کنند.
گفتنی است در این نشست، دکتر محمود عاطف راد – مدیرکل بیمه سلامت استان گزارشی از اقدامات صورت گرفته صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعبالعلاج را ارائه کرد.