شما اینجا هستید

اجتماعی » دیدار نوروزی استاندار گیلان با دو عضو گیلانی مجلس خبرگان رهبری

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد خزر به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان؛ هادی حق شناس استاندار گیلان به مناسبت فرارسیدن سال جدید با آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان و عضو مجلس خبرگان رهبری و آیت الله رمضانی از دیگر اعضای مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفت و گو کرد.
نماینده عالی دولت در گیلان در این دیدارها ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم استان، گفت: اینکه استان گیلان چهارمین استان در زمینه جمعیت تحت پوشش کمیته امداد را دارا می باشد ‌و بیش از ۲۰ درصد از برخی محلات حاشیه شهر رشت تحت پوشش نهادهای حمایتی قراردارند، در خور شأن این استان نیست.
 هادی حق شناس افزایش آمار طلاق و منفی شدن نرخ جمعیت را از دیگر مسائل استان بر شمرد و ابراز امیدواری کرد: در سال جدید با توجه به اجرای برنامه ها و راهبرد اقتصادی جدید، شاهد رونق بیش از پیش اقتصاد و رفع مشکلات معیشتی و اجتماعی در استان باشیم.
وی با اشاره به برنامه های در دست اقدام جهت توسعه صنعت گردشگری در سطح استان، گفت: راه اندازی ۲ شرکت هواپیمایی، افزایش تعداد پروازهای فرودگاه سردار جنگل رشت با استفاده از ظرفیت ناوگان هوایی سایر کشورها و بهره برداری از قطار سریع السیر تهران رشت از جمله اقداماتی است که در راستای رونق اقتصاد گردشگری در سطح گیلان در حال اجرایی شدن است.
نماینده عالی دولت در گیلان همچنین به مشکلات اقتصادی پیش روی کشاورزان گیلانی اشاره و یادآور شد: عدم تخصیص ارز ترجیحی برای واردات محصولات کشاورزی همچون برنج و چای از جمله راهکارهایی است که می تواند به اقتصاد کشاورزی گیلان کمک کند.
آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان و عضو مجلس خبرگان رهبری نیز در این دیدار ضمن تبریک سال نو، اظهار داشت: اگر مسئولین استان با روحیه همدلی جهت حل مشکلات استان تلاش کنند و یک صدا این مشکلات را در سطوح ملی مطالبه و پییگیری کنند بسیاری از مسائل استان قابل حل خواهد بود.
امام جمعه رشت همچنین بر لزوم تکمیل پروژه های نیمه تمام استان به ویژه سدهای نیمه کاره استان تاکید کرد و افزود: در صورت تکمیل این سدها بخش عمده ای از مشکلات آب آشامیدنی و کشاورزی استان رفع می شود.
آیت الله رمضانی دیگر عضو مجلس خبرگان رهبری نیز در دیدار با استاندار گیلان بر لزوم تدوین سند جامع فرهنگی در استان تاکید و اظهار داشت: تدوین سند جامع فرهنگی با استفاده از ظرفیت جامعه دانشگاهی و حوزوی، می تواند ضمن جلوگیری از بسیاری از موازی کاری های فرهنگی، زمینه اجرای برنامه های فرهنگی اثربخش را فراهم آورد.
وی همچنین با ارایه پیشنهاد راه اندازی موزه مفاخر استان، گفت: راه اندازی این موزه در مرکز استان می تواند با معرفی مفاخر علمی و فرهنگی گیلان به عنوان جاذبه فرهنگی و گردشگری استان مطرح شود.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

اقتصاد خزر | آخرین اخبار گیلان

فید مطالب
کانال آپارات
توییتر
یوتیوب
فیسبوک
گوگل پلاس
اشتراک گذاری در تلگرام
اشتراک گذاری در فیسبوک
اشتراک گذاری در تویتر
اشتراک گذاری در گوگل پلاس
اشتراک گذاری در لینکداین
فید مطالب
کانال آپارات
توییتر
یوتیوب
فیسبوک
گوگل پلاس