شما اینجا هستید

اجتماعی » درخشش اداره فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک گیلان در کشور

به گزارش پایگاه خبری اقتصادخزر به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب دا)؛ در پی انجام فرایند ارزیابی و ارزشیابی عملکرد ادارات متناظر در حوزه فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک در معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان موفق به کسب رتبه برتر اول شد.
دکتر علی صفا- سرپرست اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک، با ابراز خرسندی از این موفقیت، از تلاش‌ها و مساعی تمامی همکاران و کارشناسان معاونت غذا و دارو تقدیر کرد.
دکتر محمدتقی آشوبی – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تبریک این موفقیت، اظهار کرد؛ کسب این رتبه نشاندهنده عزم و اراده قوی تیم ما در انجام فرایند نظارت بر ساخت، ورود، نگهداری، انبارش و توزیع فرآورده‌های تحت نظارت در حوزه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.
به گفته وی، این موفقیت نتیجه همکاری و تلاش مستمر تمامی همکاران در معاونت غذا و دارو است و انتظار می رود با ادامه این روند، بتوانیم خدمات بهتری به جامعه ارائه دهیم و استانداردهای بالای نظارتی را حفظ کنیم.
گفتنی است،؛ دانشگاه علوم پزشکی گیلان همواره در راستای ارتقای کیفیت خدمات و نظارت بر فرآورده‌های غذایی و دارویی، تلاش کرده و گام نهادن تمامی همکاران در این مسیر را از حقوق عامه مردم می داند.
بی تردید، توفیقات دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیانگر، تلاش، تخصص، تجربه، تعهد و مسئولیت‌پذیری کارکنان و کارشناسان فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

اقتصاد خزر | آخرین اخبار گیلان

فید مطالب
کانال آپارات
توییتر
یوتیوب
فیسبوک
گوگل پلاس
اشتراک گذاری در تلگرام
اشتراک گذاری در فیسبوک
اشتراک گذاری در تویتر
اشتراک گذاری در گوگل پلاس
اشتراک گذاری در لینکداین
فید مطالب
کانال آپارات
توییتر
یوتیوب
فیسبوک
گوگل پلاس