شما اینجا هستید

اجتماعی » توسعه واحدهای نان صنعتی به تأمین پایدار نان کمک می‌کند

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد خزر به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان رشت، اسماعیل میرغضنفری فرماندار شهرستان رشت دوشنبه (۲۴شهریور) در حاشیه بازدید از واحد تولیدی نان چندغله صبا شمال، اظهار کرد: نان در فرهنگ و دین ما جایگاه ویژه‌ای دارد و همواره در تاریخ اجتماعی و سیاسی کشور یکی از موضوعات مهم بوده است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از روش‌های نوین تولید موجب کاهش دور ریز و هدر رفت نان می‌شود، افزود: فعالیت این واحدها علاوه بر کمک به تأمین نیاز بازار، زمینه‌ساز ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم نیز هست.فرماندار رشت با تأکید بر لزوم حمایت دولت از بخش خصوصی، تصریح کرد: بخش خصوصی رقیب دولت نیست بلکه همراه و شریک آن است و فرمانداری آماده است موانع پیش‌روی واحدهای تولیدی را از طریق هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی همچون شرکت شهرک‌های صنعتی، شرکت نفت و تأمین اجتماعی رفع کند.

میرغضنفری همچنین با بیان اینکه دولت خود را موظف به پشتیبانی از تولیدکنندگان می‌داند، گفت: هرچه واحدهای نان صنعتی توسعه یابند، علاوه بر ارتقای کیفیت و دسترسی عادلانه مردم به نان، بخشی از بار نظارت و تأمین بر دوش دولت کاسته می‌شود. به همین دلیل، فرمانداری رشت برنامه‌های حمایتی خود را در قالب تسهیل مجوزها، ایجاد بسترهای همکاری میان‌بخشی و پیگیری مشکلات زیرساختی دنبال خواهد کرد. وی خاطرنشان کرد: من تکلیف دارم در کنار شما باشم، چرا که هم ارزش فعالیت بخش خصوصی بالاست و هم رونقی که در بازار ایجاد می‌کنید، ضرورت حمایت بیشتر دولت را ایجاب می‌کند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

اقتصاد خزر | آخرین اخبار گیلان