شما اینجا هستید

اخبار گیلان » توسعه هنرستان مهمترین راهکار برای اشاعه فرهنگ کارآفرینی و حل مشکل بیکاری

به گزارش پایگاه خبری اقتصادخزر به نقل از روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس گیلان،مهندس علی دقیق مدیرکل نوسازی در ابتدا با حضور در هنرستان شهید چمران، اولین هنرستان ماندگار استان با بیان اینکه سند تحول بنیادین مهمترین سند تعلیم و تربیت در کشور است؛ افزود: توسعه هنرستان ها و مهارت آموزی از مهم‌ترین رسالت های آموزش ‌و پرورش در کنار تعلیم و تربیت مورد تاکید سند تحول بنیادین می باشد.

وی با اشاره به اینکه توجه به هنرستان ها باید بصورت جهادی مورد اهتمام قرار گیرد، اظهار داشت؛ یقیناً توسعه هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش می تواند مهمترین راهکار برای اشاعه فرهنگ کارآفرینی و حل مشکل بیکاری در جامعه باشد.

دقیق با اشاره به سیاست های نوسازی مدارس در توسعه هنرستان ها، بیان داشت؛ توجه به هنرستان‌ها، رشته‌های فنی و مهارت‌آموزی رویکرد مهم و از سیاست ها و برنامه اصلی نوسازی مدارس است.

وی با بیان اینکه شاخصه عدالت‌ آموزشی بسیار مهم است، افزود: احداث مدارس برای آینده سازان و فراهم نمودن و توزیع مناسب امکانات در راستای برقراری عدالت آموزشی، بصورت ویژه مورد تاکید مسئولین نوسازی مدارس می باشد.

این مقام مسئول در ادامه ضرورت نگه داری از فضاهای آموزشی را خاطر نشان ساخت و ابراز داشت؛ آموزش و پرورش در نهادینه سازی فرهنگ نگهداری از این سرمایه های ملی باید کوشا باشد.

وی با اشاره به اینکه نگهداری مطلوب از فضاهای آموزشی باعث کاهش هزینه ها و استفاده بهینه از این اماکن می شود، اذعان داشت؛ مدارس به عنوان یک سرمایه ملی باید با برنامه ریزی دقیق و فرهنگ متعالی حفظ و حراست شوند.

هم افزایی به وجود آمده در نوسازی مدارس و آموزش پرورش بسیار اثربخش است

مهندس کیا عاشوری سرپرست فرمانداری رشت با اشاره به اینکه توسعه و تقویت فضای آموزشی مدارس از رویکردهای مهم دولت سیزدهم است، گفت: بهسازی و تجهیز مدارس رشت در اولویت کارها قرار گیرد.

عاشوری با بیان اینکه هم افزایی به وجود آمده در نوسازی مدارس و آموزش پرورش بسیار اثربخش است، افزود: ضمن وجود چالش های متعدد در خصوص نوسازی و افزایش استحکام بنا فضاهای آموزشی نیاز است با تعیین نقشه راه و کار جهادی به این موضوع پرداخته شود.

وی بر توجه مقام معظم رهبری به حوزه تعلیم و تربیت اشاره کرد و ادامه داد: بر همین اساس می طلبد ما در این بخش تمام توان خود را به کار ببندیم.

عاشوری با تاکید بر اینکه فراهم کردن زیرساخت ها و تکمیل پروژه های نیمه کاره باید در اولویت کارها قرار گیرد، ادامه داد: جهت تحقق این امر همه مسئولین موظف به همکاری و هماهنگی با آموزش و پرورش هستند.

سرپرست فرمانداری رشت با اشاره به اینکه توسعه و تقویت فضای آموزشی مدارس از رویکردهای مهم دولت سیزدهم است، اضافه کرد: حفظ و صیانت از مدرسه یک وظیفه همگانی است که در همین راستا می توان از ظرفیت اولیا نیز استفاده کرد.

عاشوری تصریح کرد: مدارس تخریبی و فاقد فضای آموزشی نامناسب یکی از دغدغه های اساسی آموزش و پرورش است که بایستی اقدامات مناسب در راستای تخریب، بهسازی و بازسازی این مدارس با مشارکت خیرین انجام شود.

سرپرست فرمانداری رشت با بیان اینکه محیط مدرسه باید شایسته فرزندانمان باشد، بیان کرد: در همین راستا و در بخش تعمیر و تجهیز مدارس امسال در کمیته برنامه ریزی شهرستان ۱۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که بر مبنای ضرورت به مدارس نیازمند اختصاص پیدا می کند.

وی با تاکید بر اینکه خیرین مدرسه ساز نمونه بارز مشارکت اجتماعی و فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش هستند، اضافه کرد: خیران مدرسه ساز ظرفیتی ارزشمند برای ساخت، تجهیز و بهسازی مدارس تخریبی در شهرستان هستند.

عاشوری تصریح کرد: طی جلساتی در استان و طبق توافقات صورت گرفته ۶ مدرسه در دو ناحیه آموزشی شهر رشت توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) مقاوم سازی می شود.

گفتنی است هنرستان ماندگار شهید چمران، دبیرستان دخترانه ناصر اسماعیل پور، دبستان ثارلله خناچاه و دبیرستان خناچاه آموزش و پرورش ناحیه ۲ رشت از جمله مدارسی بودند که مودرد بازدید مهندس دقیق و هیأت همراه قرار گرفتند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

اقتصاد خزر | آخرین اخبار گیلان