به گزارش پایگاه خبری اقتصادخزر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر فردین مهرابیان- معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از آشپزخانه مرکزی، واقع در دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت به منظور پیگیری مطالبات تغذیه ای دانشجویان به صورت سرزده، بازدید کرد.
دکتر مهرابیان در این بازدید با اشاره به اینکه تهیه غذای سالم و مفید برای دانشجویان به ویژه در ایام کرونا یکی از اصول مهم مورد تاکید با وجود همه فشارهای مالی و افزایش قیمت ها است، افزود: در تهیه غذای دانشجویی علاوه بر کیفیت غذا ما بر اساس نیازهای تغذیه ای دانشجویان برنامه ریزی کرده ایم و رعایت اصول تغذیه ای در پخت و توزیع مناسب غذا از خط قرمزهای این معاونت است.
در این بازدید همچنین مقرر شد با توجه به نیازهای کمی این آشپزخانه هرچه سریعتر با دستگاهای مرتبط رایزنی شود تا اقدامات لازم جهت تسریع انتقال آشپزخانه مرکزی به سلف سرویس مرکزی مجتمع دانشگاهی لاکان صورت پذیرد.
گفتنی است؛ دکتر روشن عاشوری- مدیر دانشجویی دانشگاه بهمراه معاون فرهنگی و دانشجویی در این بازدید حضور داشتند.