شما اینجا هستید

اجتماعی » جوجه ریزی ۹۹ میلیون قطعه ای در گیلان

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد خزر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی اظهار کرد: در ماه مهر نیز شاهد جوجه ریزی حدود ۱۴ میلیون قطعه ای در واحدهای نیمچه‌گوشتی بودیم.وی با بیان اینکه این میزان جوجه ریزی ظرفیت تولید بیش از ۱۶۱ هزار تن گوشت مرغ را فراهم می‌کند، افزود: به طور میانگین، میزان جوجه‌ریزی انجام شده هفت درصد بیش از تعهد استانی بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان میزان جوجه یک‌روزه تولیدی در استان تا پایان مهر را حدود ۲۰۳ میلیون قطعه دانست و تصریح کرد: تأمین گوشت مرغ به عنوان در دسترس‌ترین منبع پروتئین حیوانی برای عموم مردم ضروری است. محمدی با اشاره به اهمیت تولید سویه آرین، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۵۳ میلیون قطعه جوجه سویه آرین در استان تولید شده و ۲۳ میلیون قطعه از این سویه نیز در واحدهای نیمچه‌گوشتی استان جوجه ریزی شده است.گفتنی است سویه آرین یک نژاد مرغ گوشتی بومی ایران است که برای تولید گوشت با هدف خودکفایی در تولید مرغ در کشور پرورش داده می‌شود. گیلان استان معین تهران و البرز در تامین مرغ گرم است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

اقتصاد خزر | آخرین اخبار گیلان