به گزارش پایگاه خبری اقتصاد خزر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره به تشدید نظارت بر واحدهای لبنی استان ، اظهار داشت؛ در راستای ارتقاء سطح ایمنی و کیفیت محصولات غذایی و همچنین اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی، تشدید نظارت ، انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر برای کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید انواع فرآورده های لبنی در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت، انجام می گیرد.
وی در ادامه با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از سوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان گیلان در طی سال جاری ، گفت؛ از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون طبق برنامه های تشدید نظارت از تمام واحد های تولیدی لبنی در سطح استان گیلان تعداد ۳۵موردبازدید و۵۶ مورد نمونه برداری به انجام رسیده است.
مهندس نجفی در پایان افزود: در فرایند بازدید از واحدهای تولیدی در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تذکرات لازم داده می شود.