شما اینجا هستید

اجتماعی » انجام جوجه ریزی برای تولید ۱۱۷ هزار تن گوشت سفید در گیلان

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد خزر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی اظهار کرد: در مردادماه سال جاری، تولید واحدهای مادر گوشتی استان ۳۰ میلیون و ۲۲۲ هزار قطعه جوجه یک‌روزه بوده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.وی افزود: از ابتدای سال تاکنون نیز در مجموع ۱۳۵ میلیون و ۷۶۴ هزار قطعه جوجه در استان تولید شده است که تنها حدود سه درصد آن در کارخانجات جوجه کشی خارج از استان به جوجه تبدیل شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: در مردادماه، بیش از ۵۶ درصد از جوجه‌های مورد استفاده در واحدهای نیمچه‌گوشتی استان از تولید داخل استان تأمین شده و مابقی برای تأمین نیاز واحدهای نیمچه‌گوشتی سایر استان‌ها ارسال شده است.محمدی همچنین میزان جوجه‌ریزی مردادماه را ۱۳ میلیون و ۱۸ هزار قطعه عنوان کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون، مجموع جوجه‌ریزی استان به بیش از ۶۹ میلیون قطعه رسیده است که توان تولید حدود ۱۱۷ هزار تن گوشت سفید را دارد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای صنعت طیور در استان، افزود: گیلان دارای ۹ واحد اجداد گوشتی با ظرفیت کل ۲۹۲ هزار قطعه، ۱۰۷ واحد مادر گوشتی با ظرفیت بیش از چهار میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه، ۸۸۵ واحد نیمچه گوشتی با ظرفیت حدود ۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه و ۲۳ کارخانه جوجه کشی تولیدکننده جوجه یک روزه و جوجه مادر گوشتی با ظرفیت حدود ۴۱ میلیون قطعه است.رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت بالای استان در زنجیره تامین گوشت مرغ، گیلان نه تنها نیاز داخل خود را تأمین می‌کند، بلکه بخش قابل توجهی از نیاز سایر استان‌ها را نیز برطرف می‌سازد که این امر نشان‌دهنده جایگاه گیلان در تأمین امنیت غذایی کشور است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

اقتصاد خزر | آخرین اخبار گیلان