به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر آبتین حیدرزاده- معاون بهداشتی دانشگاه، هم زمان با روز جهانی غذا، اظهار داشت: روز جهانی غذا برای دومین بار در حالی که تمام دنیا با آثار گسترده همه گیری کووید ۱۹ مقابله می کند ، برگزار می شود.
وی افزود: نقش تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا و حتی کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری بسیار مهم است و باید به این موضوع توجه شود.
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه شعار روز جهانی غذا در سال جاری، ” مبارزه همگانی با کرونا؛ محیط سالم، تغذیه سالم با تولید و مصرف غذای سالم ” است گفت: با توجه به بحران کمبود غذا در دنیا و دامن زدن انتشار ویروس کرونا و تبعات اقتصادی آن در کاهش دسترسی به غذا برای اقشار آسیب پذیر جامعه، امسال اقدامات مرتبط با روز جهانی غذا با این اولویت ها در نظر گرفته شده است.
دکتر حیدرزاده تاکید کرد: در این راستا اطلاعرسانی و برنامههای آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ میتواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد.